Parken in de spotlight

Madurodam & Dippie Doe

Nieuw Amsterdam: nieuwe attractie in Madurodam

Half juni 2017 opent Madurodam een nieuwe attractie: Nieuw Amsterdam. In een meeslepende show ga je terug in de tijd en beleef je Nieuw Amsterdam uit de 17e eeuw. De stad die vandaag de dag New York heet. Kom langs!

Nieuw Amsterdam is een interactieve familie-attractie die het verhaal over de Nederlandse roots van New York vertelt. Je leert over Nederlandse pioniers uit de 17e eeuw, het ongelofelijke dilemma van directeur-generaal Peter Stuyvesant én de Nederlandse sporen die tot op de dag van vandaag zichtbaar zijn in New York. Natuurlijk mag je ook de handen uit de mouwen steken. Zo voel je héél even de spanning uit de 17e eeuw.

Helden en hoogtepunten
In Madurodam ontdek je het beste van Nederland. Via miniaturen, doe-dingen én overdekte attracties beleef je Nederlandse helden en hoogtepunten. Zo kun je in de schoenen van dj Armin van Buuren stappen en zélf beats mixen. Leren vliegen? Dat kan op Schiphol! Benieuwd naar het belangrijkste moment uit de Nederlandse geschiedenis? Bezoek het Hof van Nederland.

Lees meer ›

  Madurodam
 • George Maduroplein 1
 • 2584 RZ Den Haag (Nederland)
 • 070 416 2400
 • www.madurodam.nl

Dippie Doe

Onbeperkt toegang tot alle attracties!
Familiepark DippieDoe is het ideale dagje uit voor families met kinderen tot 13 jaar. Met ruim 25 leuke, spannende en stoere attracties op een buitenhaven 12.000 m2 en binnenhaven van 3.000 m2 is er altijd wat te beleven!

Binnen en buiten!
Regen of zonneschijn? Bij Familiepark DippieDoe kun je altijd spelen! In de Binnenhaven vind je onder andere de Klauter Kajuit, Mini-Ballenbaai, Botsauto’s en Ballonvaart. In de Buitenhaven voel je je als een stoere piraat in de Slinger Sloep en kan je lekker rondzwieren in de Draaikolk. Of kan jij iedereen verslaan met een potje midgetgolf? Voor de echte durfallen is er de Tyfoon. Stap in deze gave achtbaan en voel hoe het is om met een super snelheid van 54 km/h midden in een echte tyfoon te zitten (als je durft!).

Lees meer ›

  Dippie Doe
 • Ekkersweijer 1
 • 5681 RZ Best (Nederland)
 • 0499 330 204
 • www.dippiedoe.nl

De Angry Birds zijn geland!
Uniek in Nederland! Ga op avontuur met de Angry Birds in de grote Angry Birds speeltuin. Klim op het Piratenschip, glijd van het vogelnest of schommel zo hoog dat je de wolken raakt! Daarnaast is er ook de Angry Birds Sonaboog waarmee je interactief leuke en leerzame spelletjes kan spelen met de Angry Birds!

Onbeperkt speelplezier!
Familiepark DippieDoe is het hele jaar door open (kijk op www.dippiedoe.nl voor de exacte openingstijden). Het park ligt aan de A2 nabij Eindhoven, dus is ook nog eens makkelijk bereikbaar. Ook beschikt het park over voldoende parkeergelegenheid. Ideaal!
Tot snel bij DippieDoe, daar willen alle kinderen naartoe!

bodyworlds

Hoge kortingen op minimaal 30 topuitjes

archeon

Met je e-tickets direct naar binnen

plopsa

Actie loopt van 30 maart 2017 t/m 31 oktober 2017

wildlands

Sparen met verpakkingen van 13 merken