Over-de-top-Chocomel
‹ terug

Benodigdheden

  • 200 ml Chocomel
  • Melkchocolade
  • Discodip
  • Slagroom
  • Brownie
  • Rietje
  • Chocoladesaus

Tip van de dag

Prik wat stukjes brownie aan het rietje. Dit is nét zo lekker als het er uitziet!

Over-de-top-Chocomel

Going loco with your Choco! We gooien even alle regels overboord en gaan helemaal los. Buiten de lijntjes kleuren 
enzo ;).

Dip een hoog glas in gesmolten melkchocolade en wat altijd gezellige discodip. Je weet wel, die spikkels die je vroeger altijd op je ijsje at. Laat dit uitharden in de koelkast. Giet er 200 ml Chocomel bij zodra dit hard is. Spuit er een flinke toef slagroom bovenop en steek er een rietje in. En nu we toch zo lekker bezig zijn: voeg, nog wat extra chocoladesaus en discodip toe. Met Chocomel is het namelijk altijd feest!