Chocomel met karamel zeezout topping
‹ terug

Benodigdheden

  • 200 ml Chocomel
  • Pan of magnetron
  • Mok
  • Slagroom
  • Pretzels
  • Karamelsaus
  • Een paar korrels zeezout

Tip van de dag

Als je slim bent laat je jouw vrienden deze serveertip zien. Zo kunnen zij de volgende keer een Chocomel met karamel zeezout topping voor je maken. Goed geregeld ;)

Chocomel met karamel zeezout topping

Zo lekker en spannend heb jij je Chocomel nog nooit gegeten. Of gedronken in dit geval.

Verwarm 200 ml Chocomel ongeveer anderhalve minuut in een pan op middelhoog vuur. Giet dit in een mok en dan begint het echte werk. Hou je niet in: spuit er een lekkere grote toef slagroom op en doe er wat karamelsaus bij. Dit recept is natuurlijk niet compleet zonder een paar korrels zeezout erbij. Strooi deze er overheen en je bent klaar om te genieten.