Vul je spaarcode in

Heb je een product van Chocomel gekocht voorzien van het Eurosparen logo? Dan vind je op de verpakking een unieke code. Voer deze hier in en druk op ‘Controleer en voeg toe ›’.

Waar vind ik de code? ›

DE ENIGE ECHTE, RIJK AAN MARGE

Chocomel Hot biedt u volop kansen om meer rendement te behalen. Ook als het buiten niet vriest of sneeuwt. Laat uw gasten vaker genieten van een warme Chocomel, met een totaalaanpak van vijf pijlers: product, promotie, zichtbaarheid, perfect serve en personeel.

Bereken uw marge

Benieuwd hoeveel een machine in uw zaak voor u kan opleveren?
Bereken het met de eenvoudige test.

  • (Zonder slagroom)
Enduro
Kosten
2.176
Omzet
9.000
Winst
6.824

Zien is bestellen

Binnen het warme dranken segment heeft chocolademelk een aanzienlijk aandeel en levert het een interessant rendement per kop. Chocomel speelt hier op in met Chocomel Hot: de enige èchte warme chocolademelk. Om de beleving van de enige èchte Chocomel Hot extra intens te maken heeft Chocomel een herkenbaar servies ontwikkeld, waarin de Chocomel Hot lekker lang warm blijft.

Hot in een handomdraai

De unieke Chocomel Hot dispenser biedt de meest eenvoudige, hygiënische en snelle oplossing voor het bereiden van warme Chocomel. Hiermee serveert u warme Chocomel van een constante kwaliteit in een handomdraai: van 0 naar hot binnen een paar seconden.

Contact