DE ENIGE ECHTE, RIJK AAN MARGE

Chocomel Hot is lekker en geschikt voor ieder moment. Daarbij biedt het ook volop kansen om meer rendement te behalen. Laat je gasten of collega’s vaker genieten van de enige èchte warme Chocomel. Of geniet er zelf van! Ook als het buiten niet vriest of sneeuwt.
Voor de warme Chocomel is een totaalaanpak van vijf pijlers: product, promotie, zichtbaarheid, perfect serve en personeel.

Bereken uw marge

Benieuwd hoeveel een machine in uw zaak voor u kan opleveren?
Bereken het met de eenvoudige test.

  • (Zonder slagroom)
Enduro Full Branded Enduro Full Branded
Kosten
2.176
Omzet
9.000
Winst
6.824

Zien is bestellen

Chocomel Hot is om meerdere redenen ook interessant voor jou als ondernemer. Binnen het warme drankensegment heeft chocolademelk namelijk niet alleen een aanzienlijk aandeel, het levert ook een interessant rendement per kop. Het blijft niet alleen bij warme Chocomel zelf. Om de beleving van de enige èchte Chocomel Hot extra intens te maken is er het herkenbare en onmisbare gele Chocomelservies. Behalve dat dit er goed uitziet, doet zien ook bestellen. En dat is weer positief voor jou als ondernemer! ;)

Hot in een handomdraai

Met de unieke Chocomel Hot dispenser is het bereiden van warme Chocomel de meest eenvoudige, hygiënische en snelle oplossing. Zo blijft de warme Chocomel die je serveert van een constante kwaliteit is en is perfect om iedere dag van te genieten.

Contact