Splash screen media

Meld je gratis aan

Maak gratis in 2 minuten je persoonlijke account aan. Hiermee kun je sparen, meedoen met geld-terug-acties, winacties en nog veel meer!

  • Inloggegevens Hoe wil je inloggen?
  • Persoonsgegevens Wie mogen we begroeten?
  • Adresgegevens We bezorgen bij je thuis
Of meld je aan met je e-mailadres
Jouw e-mailadres *
Bedenk een wachtwoord *
Het wachtwoord dient minimaal 10 karakters te bevatten en uit tenminste 3 verschillende soorten karakters te bestaan: hoofdletters, kleine letters, cijfers en of leestekens.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Voornaam *
Tussenvoegsel (optioneel)
Achternaam *
Geslacht *
Geboortedatum *
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Eurosparen nieuwsbrief

In de Eurosparen nieuwsbrief houden we je extra op de hoogte van specifieke aanbiedingen uit alle Eurosparen webshops. Deze nieuwsbrief bevat ook aanbiedingen van partners van het Eurosparen programma die niet in de webshops beschikbaar worden gemaakt. Verder informeren we je in deze nieuwsbrief over (nieuwe) producten van FrieslandCampina, en ontvang je uitnodigingen voor deelname aan extra acties en promoties, en aan enquêtes. De Eurosparen nieuwsbrief wordt gemiddeld 2 keer per maand per email verstuurd. Je kan in je persoonlijke dashboard aangeven van welke FrieslandCampina merken je voornamelijk informatie wil ontvangen.

Postcode *
Huisnummer *
Toevoeging (optioneel)
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht
Je adres is
Straat *
Plaats *

Door een account aan te maken ga je akkoord met de Eurosparen voorwaarden, de website voorwaarden en het privacybeleid van FrieslandCampina