Splash screen media
product image
 • Ook kun je kiezen voor bijvoorbeeld de BloomParty. Een origineel geschenk waar elke ontvanger blij van wordt. 5 kleine glazen vaasjes, gevuld met diverse kleine veldbloemen en een unieke pauwenveer.

  Hoe werkt het?

  • Je ontvangt een digitale waardebon per e-mail met daarop een code.
  • Ga voor je bestelling naar Bloompost.nl.
  • Kies de bloemen, verpakking, wenskaart en schrijf je persoonlijke tekst.
  • Bepaal zelf waar en wanneer jij de bloemen laat bezorgen.
  • Verzilver de code van je waardebon in de winkelmand van de website.
  Voorwaarden
  • De waardebon is geldig t/m 31 augustus 2019.
  • De waardebon is niet in delen besteedbaar.
  • Bijbetalen is mogelijk.
  • Waardebon is alleen geldig voor de brievenbusbloemen v.a. € 9,95.
  • Waardebon is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.
  • Je kunt maar 1 code per transactie/bestelling verzilveren.
  Versgarantie
  Alle bloemen worden verpakt in een speciaal gepatenteerde folie, zodat ze tijdens hun reis per post vers blijven. Na aankomst staan ze gegarandeerd nog 7 dagen op vaas. BloomPost bezorgt 6 dagen per week in Nederland of door heel Europa.

 • ALGEMENE VOORWAARDEN
  ARTIKEL 1: TOEPASSELIJKHEID
  Wanneer u via www.bloompost.nl bloemen koopt, gelden uitsluitend de onderhavige algemene voorwaarden. Eventueel door u gehanteerde algemene voorwaarden hebben geen gelding.

  ARTIKEL 2: TOTSTANDKOMING VAN KOOPOVEREENKOMST

  2.1 De door u te sluiten koopovereenkomst komt tot stand door in stap 5 van het bestelproces (CONTROLEER UW BESTELLING) op bevestig te klikken.
  2.2 De door u gesloten koopovereenkomst zal worden gearchiveerd. U kunt inzage krijgen in de overeenkomst door contact op te nemen met  www.bloompost.nl.
  2.3 Bij het sluiten van de koopovereenkomst zult u per e-mail een bevestiging van de gesloten koopovereenkomst krijgen. Wij adviseren u deze bevestiging uit te printen dan wel permanent op te slaan.

  ARTIKEL 3 BETALING PRIJS EN AFLEVERING

  3.1 De prijs voor de bloemen dient volledig te zijn betaald voordat de bloemen aan de door u geïdentificeerde persoon worden gestuurd door wwww.bloompost.nloemen.nl. U kunt betalen op de wijzen die zijn aangegeven op de website.
  3.2 De prijs voor de bloemen komt overeen met de prijs die wordt vermeld op de kooppagina van www.bloompost.nl.
  3.3 Zodra de betaling binnen is bij www.bloompost.nl zullen de bloemen onmiddellijk worden verpakt en verzonden tenzij u een latere afleverdatum hebt gekozen. De bloemen zullen dan even voor de betreffende verzending worden verpakt. Aflevering van de door u gekochte bloemen zal plaatsvinden door PostNL op het door u aangegeven adres. Aflevering van de bloemen zal in de regel op tijd geschieden. www.bloompost.nl aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor een eventueel latere bezorging.
  3.4 Indien de betreffende bloemen niet meer leverbaar zijn dan zal www.bloompost.nl u hiervan onmiddellijk op de hoogte stellen. Indien dit het geval is dan zal de koopovereenkomst niet tot stand komen. Als de bestelde kleur niet beschikbaar is zullen er wel bloemen verstuurd worden en de ontvanger geïnformeerd worden dat dit niet, door de opdrachtgever, bestelde kleur is. 

  ARTIKEL 4 BELANGRIJKSTE KENMERKEN BLOEMEN
  4.1 De door u te kopen bloemen zullen wanneer zij worden verpakt voor verzending niet ouder zijn dan bloemen in een reguliere bloemenwinkel.
  4.2 De bloemen zullen voor de verzending worden verpakt in een verpakking die wordt beschermd door een geoctrooieerde technologie. Hierdoor zullen de bloemen gedurende 3 dagen in de verpakking in goede tot redelijke conditie blijven. Na het uitpakken zullen de bloemen gedurende 5 dagen – mits direct na tijdige ontvangst goed verzorgd – in goede tot redelijke conditie blijven.
  4.3 U aanvaardt dat hoewel de bloemen in goede/redelijke conditie zullen worden afgeleverd bij het door geïdentificeerde adres de kwaliteit nimmer volledig gelijk zal zijn aan bloemen die zijn gekocht bij een bloemenwinkel en onmiddellijk in een vaas met water zijn geplaatst.
  4.4 www.bloompost.nl aanvaardt geen andere aansprakelijkheid ten aanzien van de bloemen dan de verplichtingen die voortvloeien uit deze algemene voorwaarden. Een eventuele aansprakelijkheid zal nimmer hoger zijn dan de prijs van de bloemen die door u is betaald.

  ARTIKEL 5 ONTBINDING OVEREENKOMST
  5.1 Nadat u deze overeenkomst hebt gesloten kunt u deze overeenkomst niet meer ontbinden tenzij de bloemen niet voldoen aan het gestelde in artikel 3 van deze algemene voorwaarden of niet zijn bezorgd en dit te wijten is aan www.bloompost.nl of PostNL. Voor een ontbinding dient u contact op te nemen met www.bloompost.nl
. U dient daartoe de betreffende bloemen – voorzover mogelijk - alsmede een schriftelijke toelichting – waarin u uw klachten uiteen zet – te sturen aan www.bloompost.nl. Www.bloompost.nl zal u dan zo spoedig mogelijk nader berichten.
  5.2 Het in artikel 7:46D BW omschreven herroepingsrecht is niet van toepassing omdat de koopovereenkomst ziet op producten die snel kunnen verouderen en duidelijk persoonlijk van aard zijn.

  ARTIKEL 6 PRIVACY
  Www.bloompost.nl houdt zich aan de regels van Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wij zullen de door uw verstrekte informatie uitsluitend gebruiken voor uitvoering van de koopovereenkomst. Indien u zich tevens geabonneerd heeft op onze nieuwsbrief dan verwijzen wij u in dat kader naar ons privacy statement.

  ARTIKEL 7 AFSTAND VAN RECHTEN
  www.bloompost.nl kan uit efficiency overwegingen besluiten bepaalde rechten die voortvloeien uit deze algemene voorwaarden niet uit te oefenen. Een dergelijk besluit zal immer slechts gelden als een afwijking in dat betreffende geval. www.bloompost.nl kan in een ander gelijksoortig geval besluiten haar rechten op basis van deze algemene voorwaarden uit te oefenen.

  ARTIKEL 8 TOEPASSELIJK RECHT EN FORUMKEUZE
  8.1 Deze algemene voorwaarden en de te sluiten koopovereenkomst worden voor zover dat wettelijk is toegestaan beheerst door Nederlands recht.
  8.2 De absoluut bevoegde rechter in het arrondissement Den Haag – inclusief zijn kort geding rechter - is uitsluitend bevoegd van een eventueel geschil over deze algemene voorwaarden en/of de koopovereenkomst kennis te nemen tenzij de wet zich tegen deze forumkeuze verzet.
  8.3 Indien u een consument bent geldt in afwijking van het gestelde in artikel 7.2. dat u en www.bloompost.nl ook het recht hebben het geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP Den Haag.

  ARTIKEL 9 AFWIJKINGEN
  Voor eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden en de gehanteerde prijzen kunt u contact opnemen met www.bloompost.nl. Deze afwijkingen hebben slechts gelding voor zover zij schriftelijk zijn vastgelegd en zijn ondertekend door www.bloompost.nl.

  ARTIKEL 10 GEDRAGSREGELS EN ALGEMENE VOORWAARDEN THUISWINKEL.org
  Www.bloompost.nl onderschrijft ten behoeve van consumenten de Gedragsregels van het Thuiswinkel Waarborg. Afwijkingen in deze algemene voorwaarden van de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel.org zijn noodzakelijk geacht gezien de aard van het product.

  KLANTENSERVICE
  Voor vragen, opmerkingen en suggesties kunt u een email sturen naar service@bloompost.nl of bellen naar 026 3031930 (ma. t/m vr. 09.00 tot 18.00 uur).

 • Ik heb een klacht, vraag of opmerking over mijn bestelling. 
  Voor vragen, klachten en/of opmerkingen over reeds bestelde en thuisbezorgde producten neem je contact op met Brievenbusbloemen via service@bloompost.nl.
  Wat is de levertijd van de bestelling?
  Levering zal plaatsvinden binnen 2 werkdagen. Tenzij het bij een product anders is aangegeven.
  Hoeveel betaal ik aan verzendkosten?
  Per bestelling wordt er €2.95 verzendkosten gerekend.
  Kan ik meerdere bestellingen plaatsen?
  Ja, je kunt zoveel bestellingen plaatsen als je wilt. Je ontvangt alleen de aangegeven korting wanneer je over voldoende Eurosparen-euro's beschikt. Je kunt een artikel maximaal 10 keer per order bestellen.
  Overige vragen?
  Voor overige vragen kan je contact opnemen met service@bloompost.nl of telefonische via 026 303 1930.

BloomPost.nl - Bloemenwaardebon t.w.v. €5

Met deze voucher ontvang je € 5 korting op de allermooiste bloemencadeaus bij BloomPost.nl! Van prachtige rozen in diverse kleuren tot originele bosjes bloemen in hangende vaasjes. Allemaal bezorgd door de brievenbus!

Jij stelt je eigen bloemencadeau samen. Je kan kiezen voor een persoonlijke wenskaart of 1 van alle leuke extraatjes, bijvoorbeeld heerlijke chocolade of een leuke slinger. De verwondering van de ontvanger is compleet met een originele geschenkverpakking en een zelf uitgekozen wenskaart. Het leuke van BloomPost is dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn om iemand te verrassen met een origineel bloemencadeau!

Aantal

Aantal

0.00
+ 5.00 Eurosparen-euro’s

* Levering en betaling van dit product loopt via BloomPost Nederland B.V

± 1 uur levertijd

33429

Eurospaarders bekeken dit ook

0 bijbetalen!