Splash screen media

chocomel 0% Suiker Toegevoegd Vers

Zo lekker, zo vers, zo op

Doordat deze variant gemaakt is van magere melk, is deze lekker fris. Het kan niet lekkerder!

Warm of koud?

Wanneer drink jij het liefste Chocomel?

facebook twitter
Verpakkingen
fles-yellow
fles
Literpak
1,0 L
Voedingswaarden per 100 ml
Ingredienten
Melk (1,3% vet), cacao (1,6%), stabilisatoren (cellulose, cellulosegom en carrageen), aroma, zoetstoffen (acesulfaam-K en sucralose). Chocomel Vers 0% Suiker toegevoegd is glutenvrij en bevat geen sporen van noten en pinda's. Chocomel Vers 0% Suiker toegevoegd is op basis van melk en bevat dus lactose.

Voedingswaarden

  Per 100ml Per portie 200ml
Energie 203 406 kJ / 96 kcal (5 %RI*)
Vet 1,5 3,0 g (4 %RI)
Waarvan verzadigd 1,0 1,0 g (10 %RI)
Koolhydraten 4,8 9,6 g (4 %RI)
Waarvan suikers 4,6 9,2 g (10 %RI)
Eiwit 3,3 6,6 g (13 %RI)
Zout 0,13 0,26 g (4 %RI)
Calcium 110 mg (14,0 %DRI**) 220 mg (28 %DRI)
*: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)
**: Dagelijkse referentie-inname
milk
Weidemelk

Weidemelk

Bij groene weiden horen grazende koeien.’ En zo is het maar net! De melk die wij gebruiken om Chocomel te produceren is afkomstig van koeien die vanaf het voorjaar tot in het najaar ten minste 120 dagen per jaar, minimaal 6 uur per dag in de wei lopen. Goed om te weten, toch? En nu snel een onbezorgd Chocomelletje halen ;)
UTZ Certified

UTZ Certified cacao

Heerlijk verantwoord

Chocomel is UTZ gecertificeerd. UTZ Certified is een keurmerk voor eerlijke handel en heeft als doel duurzame landbouw tot de norm te maken. UTZ Certified heeft oog voor mens en milieu. Dit betekent dat de boeren minder bestrijdingsmiddelen gebruiken en goede werkomstandigheden voor hun arbeiders garanderen. Verantwoord genieten dus!
UTZ
FSC
FSC

Forest Stewardship Council

Zorg voor onze bossen

Chocomel is goedgekeurd door FSC. Dit betekent dat de verpakkingen van onze chocolademelk oorspronkelijk uit verantwoord beheerde bossen komen. FSC is wereldwijd dé organisatie die zich inzet voor verantwoord beheer van bossen, zodat economische, ecologische en sociale belangen in balans zijn. Chocomel, een pak van je hart!

Duurzame verpakking

100% Recyclebaar verpakt

De verpakking van jouw Chocomel is 100% recyclebaar. Ook hebben onze pakken een plastic dop en een dun plastic laagje dat het pak vloeistofdicht maakt. Voor de hoeveelheid plastic die we hiervoor nodig hebben, wordt hernieuwbaar plastic ingekocht, die is gemaakt van biomassa in plaats van fossiele grondstof (olie). Hiermee stimuleren wij de duurzame productie van hernieuwbaar plastic.
Chocomel packaging