Splash screen media

10 minuten

1 persoon

Ingrediёnten

  1. 200 ml Chocomel
  2. 100 ml Campina Verse Slagroom
  3. 1 eetlepel cacaopoeder
  4. 1 theelepel vanillesuiker
  5. ½ zakje Klop-Fix

Benodigdheden

  1. Mixer of garde
  2. Spuitzak met grove spuitmond
  3. Mok

Tip van de dag

Zin in wat anders? Vervang het cacaopoeder door kaneel.

Warme Chocomel met Chocoslagroom

Bij Chocomel veranderen we iedere keukenprins in een sterrenchef. Nou ja, bij wijze van spreken dan. Volg deze 6 stappen en je komt in ieder geval al een heel eind.

  1. Doe eerst de verse slagroom in een kom en voeg de vanillesuiker en Klop-Fix toe. Kan gewoon door elkaar gegooid worden, scheelt weer tijd!
  2. Klop vervolgens de slagroom stijf met een mixer of garde. Heb je meteen je work-out van vandaag weer gehad én een warme Chocomel met chocoslagroom verdiend.
  3. Voeg met een lepeltje wat cacaopoeder toe. Nu heb je dus zelf chocoslagroom gemaakt. Makkelijk toch? Doe het in een spuitzak om een extra mooie (en grote) toef slagroom te kunnen spuiten. De slagroom er op lepelen mag ook hoor ;).
  4. Verwarm de Chocomel 2 minuten. Optie 1: in een pannetje en vergeet niet te roeren. Optie 2: 1,5 minuut in de magnetron kan ook. Stel deze in op 900 Watt. Wat? Ja, Watt.
  5. Giet de Chocomel in een mok. Spuit er vooral niet te weinig op. Maak het helemaal af met een snufje cacao erop.
  6. De laatste stap is de beste: telefoon uit, laptop dicht en genieten van jouw warme Chocomel met Choco Cream!