Splash screen media

Benodigdheden

  1. 200 ml Chocomel
  2. Pan of magnetron
  3. Mok
  4. Kan

Tip van de dag

Spuit er een lekkere grote toef slagroom op. Nóg lekkerder als je er wat stukjes stroopwafel in steekt.


Tip 2 van de dag

Als je slim bent kies je een grote mok. Daar past namelijk meer Chocomel in ;). Verwarm dan wel meer dan 200 ml Chocomel.

Chocomel opwarmen in een pan

Was alles maar zo makkelijk als zelf een warme Chocomel maken. Het goede nieuws: binnen een paar minuten zit jij met je voeten omhoog heerlijk te genieten van een warme Chocomel.
  
Giet 200 ml Chocomel in een steelpan op middelhoog vuur. Vergeet niet goed te roeren, daar wordt ‘ie namelijk nog lekkerder van. Zodra de inhoud begint te koken is het tijd voor het echte werk. Haal de pan van het vuur en giet de Chocomel in een mok. Je ziet het 'uit je pan gaan', nemen we bij Chocomel wel heel letterlijk. Tijd om er van te genieten. En dat heb je dan ook wel verdiend.

Chocomel opwarmen in de magnetron

In de categorie ‘een kind kan de was doen’, komt deze Chocomel-variant wel heel hoog binnen. Maar als jij van je Chocomel geniet, laat je de was natuurlijk over aan de mensen die daar verstand van hebben. Da's logisch ;)
  
Giet 200 ml Chocomel in een kan, zet de magnetron op 900 Watt en de timer op anderhalve minuut. Klinkt misschien niet lang, totdat je op jouw warme Chocomel moet wachten. Haal na de verlossende PING de kan uit de magnetron. Roer even door de Chocomel en giet deze in een mok.