Splash screen media

10 minuten

1 persoon

Ingrediёnten

  1. 200 ml Chocomel
  2. Campina Echte Slagroom Topping 1
  3. 1 chocolate chip cookie, verkruimeld

Topping 2

3 gehakte walnoten

Topping 3

4

Benodigdheden

  1. Magnetron of steelpan
  2. Mok

Tip van de dag

Maak de toppings nóg lekkerder door er karamelsaus over te gieten.

Go Loco met Chocomel Toppings

Natuurlijk helpen we met wat inspiratie om jouw Chocomel extra lekker met toppings te maken. Zo zijn we dan ook wel weer. Maar let op: voordat je het weet wil iedereen meegenieten van jouw Chocomel met extra’s!

  1. Verwarm de Chocomel. Optie 1: twee minuten in een pannetje. Vergeet dan niet te roeren! Optie 2: anderhalve minuut in de magnetron op 900 Watt. Kun je toch 30 seconden langer uit het raam kijken ;).
  2. Giet de warme Chocomel in een mok.
  3. Spuit een flinke toef slagroom op de net door jou gemaakte warme Chocomel.
  4. Alleen nog los met de extra toppings. Op de slagroom gooi je chocolate chip cookie kruimels, gehakte walnoten of geroosterde marshmallows. Of nog beter: je gaat voor alle drie. Wij oordelen niet ;).
  5. De laatste stap is de makkelijkste. Beloofd! Chill modus aan, voeten omhoog en genieten maar!